Speilsalen2
Utstyr
  • Canon Eos 5
  • Sigma 21-35
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
geir j.

Bra bilde dette også, men det første var mektigst! Hullets fasong og istappene gjør det til et interessant bilde!!
Avsluttet .

Mäktigt,en liten människa i bilden hade inte varit helt fel..tar bättre fram naturens storhet då..
Tina E.

jeg likte dette bedre enn det første. Spesielt liker jeg den øverste 2/3 av bildet. Det ville, dersom du kuttet bunnen, vært et storslagent halvabstrakt bilde med vakker,interessant og assosiasjonsrik form og farve. Flott arbeid !
terje s.

Gunte. Kan man ikke framstille naturens storhet uten å absolutt presse inn mennesker? Jeg følte formen og farven var viktigst her – tror det ville bli litt forstyrrende med en sliten turkamerat i venstre hjørne?

Tina, jeg forstår ideen din, men jeg tror bildet ville bli vel abstrakt uten bakgrunnen i nedre del, som en slags balanse. Når naturen er vakker...så blir jeg noen ganger fristet til å avbilde den...slik jeg ser den? Men takk for innstillet – du fortjener ros for konstruktive gode tilbakemeldinger med positiv tone. Du skulle vært der en tur...inni hulen er det mange spennende formasjoner som jeg er sikker på at du kunne brynt deg ordentlig på.
terje s.

Jeg ønsker to ting – er det noen som vet hvordan det står til med speilsalen akkurat nå? Er det noen som kunne tenke seg å kommentere dette bildet (det høres jo i grunnen masete ut – men jeg skal forsøke å få litt info uten å legge bildet inn på nytt).
Carsten A.

Speilsalen på Grand Hotel i Oslo?

Fint bilde, fine farger. Det ligger endel interessante blå former gjemt i de nå nesten helt mørke partiene. Om du får dem fram, vinner bildet atskillig på det.
MVH CA
Dag T.

Jeg liker bildet, men havner litt mellom Tina og Gunte. Enten savner jeg en sterkere abstrakt form, eller så savner jeg noe bestemt å feste blikket på, om ikke nødvendigvis et menneske i rød anorakk. Nå flakker det mellom isformasjonen og landskapet bak, uten helt å bestemme seg for hva det skal se på.
terje s.

CA – nei – speilsalen i trollheimen. Jeg er litt redd for å få overdose av blått – men jeg kan om ikke annet eksperimentere for meg selv.

Dag – Tina sendte en beskjært verson som sikkert passer til det du mener. Med å fjerne nedre del ble det en klarere fokus på formen…men på bekostning av landskapet. Gunte fikk tilfredsstilt (håper det) sitt ønske i en viss grad i et annet bilde bilde nr. 2239 fra samme sted….
Jens L.

Utrolig mektig og flott, ikke press inn mennesker nei.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu