Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20935} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Malin E. G.

Utrolig fint!!!

Mvh. Malin
Nils L.

Dette var egentlig ganske bra. Kunne muligens vert litt tykkere stripe med strand nederst, og personen - med en hund ser det ut som, blir litt ''mellomskarp''
Malerisk. Har du brukt p.filter?
Lars-Anders M.

Originellt og bra. Liker spesiellt vinterbaderen eller vad det er.
Tom A. T.

Pent bilde med spenstig og fint perspektiv. Syntes liksom jeg skulle sett mer av stråene i nerkant, men det at man ikke ser nederste del gjør kanskje bildet mer engasjerende og mindre ordinært.
mvh Tom T
Thorfinn B.

flott naturbilde med et menneskelig element. Mennesket på stranden som tenker og funderer....det lille mennesket mot den enorme naturen.

kompen sitter helt suverent med mannen som en avslutning av strandruget.

litt magentastikk her??, ellers nydelig!!
Roy S.

Enkelt og vakkert HG-S **
Tom B.

Ja, et teknisk bra stykke, men ikke opp til din vanlige standard Hans-Georg. Det er et eller annet med rytmen som ikke stemmer her.
Mengden strand i forhold til resten, plassering av personen.... Nei, bra håndtverk, men funker ei.
TomB.
Kjell H.

Et smakfullt bilde og et spennende perspektiv - små og store element. Det er ikke sikkert det hadde hjulpet å få med mer strand, men du verden som jeg undres på hvordan det kunne blitt!
stian w.

jeg syntes det funker veldig bra som det er, syntes alle elementene passer utmerket sammen.. stråene, stranden og havet, himmelen og ikke minst personen..veldig bra
ett kjempebilde etter min mening..
Carsten A.

Jepp, et svakt magentastikk, bildet gir et mye renere inntrykk om det fjernes.

Dette er bra, men jeg har nokså tilsvarende syn som TomB, men med litt svakere ord. Du har jo ellers flere opptak med noen variasjoner - de blir vel også vist?
MVH CA
Frank W. G.

Jeg falt pladask for dette. De enorme siva som strekker seg mot den mektige himmelen. Personen på bildet på vandring med sin hund lager bare en ekstra dimensjon til bildet. Men å sammenligne dette opp mot de andre bildene dine blir for meg litt feil. Bildene dine er jo så bra slik hver for seg.

Frank
Torunn B.

Enig med de fleste her. Dette var helt nydelig. Spenstig og lekkert med de forskjellige elementene plassert slik i forhold til hverandre. Jeg syns mangentastikket er spennende her.

Torunn :-)
Arild K.

Jeg liker dette bildet godt !!
Nydelig himmel/skyer og personen er prikken over i'en !!!

Mvh AK
Ann F.

Jeg likte dette med fargestikket som det er, faktisk, det gir fint vinterlysfarge. Enda godt personen ikke har den berømte røde anorakken på seg!
Mvh Ann
Hans- Georg S.

Takker for kommentarer!
Tar til meg utsagnene vedr. magentastikket og forslag til endring av komposisjonen. Bildet er litt beskjært på kantene og i bunnen, dette fordi det stakk opp noen uønskede strandrug her og der.
Arne S.

Flott! Kunne tenkt meg en anelse mer hvit stripe under, men du har jo allerede fortalt hvorfor bildet er beskåret slik det er.

For meg hadde bildet vært ''friere'', og derved enda et hakk bedre, dersom det buede akset hadde vært fristilt fra det lengste, rette akset. Arne

Arve k.

Hei Hans ! Jeg er imponert meget kreativt ,dette blir bedre og bedre. Liker spesielt magentastikken ved bilde.fin utnytelse av bildeflaten.

AK.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu