Ansikt
Utstyr
  • Canon Eos 5
  • Tamron 200-400
  • Brennvidde250mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
terje s.

Noen ganger får man snille kritikker... Andre ganger ikke i det hele tatt. Betyr det at mine s/h – portretter er talentlause? Jeg vil gjerne ha tilbakemelding da. Hvis mulig med rom for tips!
Torgrim H. H.

Spennende, men det er som om noe mangler, ville gjerne hatt mer kontakt med motivet, blikket mangler. Ellers er gjennskinnet i nesen hennes litt irriterende. Bildet burde ha vaert litt moerkere, men da hadde du vel mistet jentas blikk helt. Tanken og komposisjonen er flott. Vinden i det flagrende hoeret fenger.
Avsluttet .

Av mig får du mest snill kritik..men här saknar jag ögonkontakt med motivet..jag gillar det vilda håret men inte den delen som är uppe till höger,det bryter av för mycket..annars är det ett trevligt porträtt..
Carsten A.

'Betyr det at mine s/h – portretter er talentlause?'' - se det kan jeg ikke svare på. Akkurat i dette tilfelle synes jeg at dersom du først skulle gå til et såvidt ''ukonvensjonelt'' utsnitt (god ide i seg selv), så kunne du gjerne ha holdt deg til det som for meg er motivet, nemlig venstre halvdel av bildet, beskåret noe oventil. Ellers er det jo slik at i sv/hv har en BARE gode gråtoner å spille på. Her synes jeg ikke du har fått helt god kontrast i mellomtonene, og deler av håret er ''utbrendt'', skarpheten er heller ikke den aller beste. Mulig at objektivet får ta en del av skylden her, jeg har det samme selv. Det er IKKE verdens beste objektiv, for å si det pent. Om det ikke blir godt nedblendet, blir resultatet gjerne litt subbete (og det er verst i sv/hv). Men jeg synes egentlig at opplegget her er utmerket - hvis hun har løpt sin vei finner du vel en annen like god modell - og forsøker igjen (kanskje med et bedre objektiv, kanskje i farger). MVH CA
Erland P.

Selve iden i billedet er god,dog ville jeg beskære det foroven og i højre side.noget mere kontrast i billedet savner jeg også,men kritik lære vi alle af Terje og her er jo mange gode fotografer at lære af
Robert T.

'For å kunne se lyset må du ha mørke...''
Øyet er opmerksomhets senter i dette bilde. De lyse partiene på kantene og utbrent hår gjør det vanskelig for seere. Det blir slags konkuranse mellom øyet og de lyse partiene på bildet og det er ikke så veldig bra, da mister du hoved trå i bildet. Er du med?? Ellers liker jeg bildet veldig godt, tøft!
Steinar V.

Jeg liker bildet ditt godt, Terje - jeg synes å lese mye i det ene øyet som vises. Får man se for lite, blir man frustrert og irritert, får man se for mye, blir spenningen borte. Bildet ditt ligger der det bør:- midt imellom synes jeg. Men bildet burde definitivt vært beskåret oventil, kanskje også litt på høyre side. Jeg slutter meg ellers til det andre har kommenter om utbrent hår. Dessuten er det skjemmende med det ''fingeravtrykket'' nede i høyre hjørne. Det er vel helst noe annet...?
geir j.

Kapp vekk toppen så bildet blir kvadratisk! Så blir alt så meget bedre.
terje s.

Tusen, tusen takk for deres tid...Slike tilbakemeldinger hadde sikkert flere fortjent? (jeg skal forsøke å unngå syting senere).

Torgrim – Jeg trodde det avslappende blikket skulle virke mot det sterke håret, men ok...dere er dommerne. Nesa skal jeg alltids kunne rette på.

Gunte – Snill kritikk er like verdifullt...fortsett du, som den som holder dette stedet i live. Øyekontakt og kutt av deler av håret er mottatt.

Carsten – Objektivet er billig – lite og lett – men ikke så skarpt som et spett. Elendig i motlys (ok i nesten 50% av lysforholdene)...så jeg tror ikke farger ville ha vært bedre. Fotopapir har heldigvis flere gråtoner enn skjermen din...men jeg ser poenget dit. Lyset var litt vanskelig, og hun hadde litt for lyst hår...lover å fortsette med ideen.

Erland – Ser hvor du vil med beskjæringen. Jeg lærer mye her...håper du også får med deg litt?

Robert – fin måte å framstille poenget. Jeg tror bildet blir finere hvis jeg følger ditt råd!

Steinar – du er bedre enn du aner... jeg har virkelig sovet en plass i prosessen. Det ser ut som litt saks kan hjelpe?

Geir – Et kvadratisk bilde har jeg aldri laget...men skal forsøke da...

Audun S.

Godt fanget men trekk for teknisk kvalitet, utbrent hår og beskjæring som andre har påpekt.
mvh audun
Ronny Manuel D.

Tøft utsnitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu