• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-14 01:24:37
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ishi K.
bildet fascinerer meg, liker bare ikke den måten kornet er lagt på.
Arne S.
Fin bevegelse i gutten og repet. Litt forstyrrende korn i ansiktet til gutten. Kunne også tenkt meg litt mindre avstand mellom kua og gutten.
Erlend M.
Jeg synes korn og komposisjon svikter. Motivet fortjener bedre :/
Avsluttet .
Kornet forstyrrer overhode ikke meg, Ketil. Men jeg synes du kunne ha gitt oss et litt rausere utsnitt med mer av kua. Det her er rustikt, sannferdig og god dokumentarfoto.

Mvh
ola
Jan Fredrik I.
Veldig bra Ketil.
Litt mer av kua og du hadde fått full pott herfra.

Mvh

Jan Fredrik
Andreas J.
Veldig fint bilde av en liten gutt som liker å piske en ku. Ser ut som du har lagt på litt noise, og det liker jeg, Det gir bildet en litt mer alvorlig/fatterslig vri, og det er vel det du vil presentere her....
Jeanette L.
Komp-messig ok, selvom jeg kansje ville hatt bittelitt mer av kua.
Kornene syns jeg forstyrrer grusomt, og drar ned kvaliteten på et bilde som i utgangspunktet er bra.
Jeanette:-)
Dag J.
Litt vel mye korn i ansiktet, kanskje litt men bare litt stor avstrand mellom de, men ellers et flott situasjonsbilde med tiltalende toner.
Caroline M. S.
Kornene plager ikke meg (men det gjør derimot sirklene på fargeversjonen). Merker at det irriterer meg at ikke mer av kuen viser, men hvor mye mer som skulle vist vet jeg ikke. I hvert fall ikke hele. Kanskje ikke sikkert det ville blitt bedre en gang med litt mer ku. Nå er det først og fremst gutten jeg ser og jeg liker det. Liker bildet. :-)
Odd Tore S.
Fin dynamikk i gutten, og nok ku til at man ser hva som piskes. Kua ser forresten ut til å ta det hele med stoisk ro. Bildet ser troverdig ut med den avstanden som er mellom ku og gutt.
Jeg er ikke spesielt for kornene i s/h versjonen, men bakgrunnen på fargeversjonen ble rett og slett forferdelig, anstrengende å se på mørke øyer som har en slagt 3-D virkning mot lyset. Kan være skylda til denne skjermen, men det er nå den jeg ser på nå.
Odd Tore
Bjørn H.
Bra dokumentar bilde dette Ketil -

Jeg holder på sort/hvitt versjonen, men skulle personlig redusert noe av kornstrukturen ..

Blikket til gutten er fint og konsentrert ...

Jeg skulle også gjerne sett mer av hesten - men, men ....

Bildet er flott !!!

Bjørn ;¤
Ketil K.
Hjertelig takk for kommentarene her. Det er jo fint at bildet gir såpass forskjellige reaksjoner. Noterer at særlig korningen i ansiktet på gutten kan reduseres og at det ble for lite ku, og for stor avstand mellom ku og gutt.
Personlig synes jeg det er greit med lite av kua, det er vel tilstrekkelig til å se dens mangel på reaksjon.
Hans Jacob H.
Nok et flott bilde fra Afrikas landsbygd. Fint energisk uttrykk i guttens ansikt og fint med bevegelsen i pisken. Litt i overkant mye/grove korn synes nok jeg også, men ellers likte jeg sort/hvit versjonen best. Jeg ser egentlig akkurat nok av kua, slik at gutten blir best blikkfang.
Rolf S.
Hei.
Jeg synes bildet forteller en god historie og har en spesiell stemning, men som mange andre reagerer jeg litt på kornigheten og den ''brutale'' kappingen av kua.
Sort/hvitt-versjonen er helt klart den beste og det understreker vel kanskje at det er akkurat kornigheten som ''gjør'' bildet, så da så.
M.v.h. Rolf
Ishi K.
enig med deg at fargeoriginalen er ikke holdbar, men det går jo an å bare lage en allminnelig s/hv versjon da (les: ikke noise som korn men prøv gjerne annet, filmgrain f eks)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu