Surpompen
Lyskastere er noe herk....
Utstyr
  • HP Photosmart 912
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Amund Blix A.
Dette havnet vel feil....
Fullt av støy, uskarpt og totalt uspennende er min subjektive vurdering....
Ikke for å være surpomp selv, men vurder litt mer nøye hva du legger ut...

Mvh

Amund
leif b.
Om du er en surpomp, Amund, får väre opp til deg. Men jeg syns du tar litt hardt i nå.
På en side som dotten tror jeg meningen er og rettleie i stedenfor og slå hendene av.
Jan Einar H.
Amund,
Å starte din kritikk med at ''Dette havnet vel feil....'' mener jeg er å ta i. Å råde noen til å være mer nøye med hva en legger ut er etter min mening ikke din jobb. Hadde du holdt deg til å bare gi konstruktiv kritikk og gi gode råd for å få bildet bedre så oppfyller du bedre hensikten med denne bilde-kritikken slik jeg ser det. Her ligger mange bilder som ikke er (for meg) interessante, men meningen med denne siden er ikke å ha det beste bildet, men å få tilbakemeldinger på arbeidet sitt og ev. få gode tips og råd om hvordan det etter alle andres mening kan gjøres bedre. Derfor blir det feil å antyde at ett bilde ikke hører hjemme på kritikken her på Foto.no.

Ellers mener jeg at ja, bildet har for mye støy og er ikke skarpt nok. Komposisjonen er jeg forøvrig enig i når det var dette ansiktet som en gang var hovedmotivet.

Mvh,

Jan
Amund Blix A.
Med ''Dette havnet vel feil.... '' refererer jeg til at hun på et tidligere bilde la det i bildekritikken, men mente det for galleriet, men det kommer selvsagt ikke frem av det jeg skriver, beklager.

Det er ikke meningen å slå hendene av noen, men en viss selvkritikk må oppvises før man legger ut et bilde på bildekritikken. På et så svakt bilde som dette er det vanskelig å gi konstruktiv kritikk, konstruktiv kritikk forutsetter at man ser noe i bildet/ideen, men at man kan gi forslag til forbedringer osv.. Om bildet hadde vært sylskarpt, med gode svart/hvitt toner hadde det forsatt ikke holdt mål etter min mening.
Caroline M. S.
Småmorsomt uttrykk i ansiktet på skulpturen, men den/det er det jo ikke du som skal ha æren for, men den som laget ansiktet. Det vi kan kommentere på dette bildet, blir det tekniske. Og der er jeg enig med de andre i at det kunne vært bedre.

Jeg synes ikke det er uriktig av Amund å be deg (i dette tilfellet) vurdere mer nøye hva du legger ut på billedkritikken. Amund kjenner bildene dine. Det gjør jeg også. Vi vet du kan bedre. :-)

Jeg oppfatter dette bildet mest som et humoristisk sukk fra deg - det er ikke alltid bildene våre blir som vi forestiller oss at de skal bli. Jeg har selv flere ganger lagt ut bilder for å le av meg selv og i håp om at andre ville le med meg (som dette for eksempel: bilde nr. 79179).
May-Lise L.
Jada, dette er det dårligste bildet jeg overhodet har lagt ut på dotten, men se! 5 kommentarer! Tenk om jeg fikk såpass på de bildene som er mye bedre enn dette....! Jeg måtte bare legge ut dette for å se om det var liv i folk her ennå. Eller om de var gått sure ;)

Det er hyggelig av deg, Line, å si at det er noen her inne som kjenner bildene mine, og som mener at jeg kan bedre. Jeg var ikke sikker, føler meg ganske anonym. Du sier også at det ikke er jeg som har laget uttrykket i skulpturens ansikt, men ærlig talt, hvor mange motiv er skapt av fotografen? Motivene er der hele tiden, vi må bare se dem, ikke sant?

Jeg takker og bukker for kommentarene.
Amund Blix A.
He-he, det er bra du ikke tar mine ''surpomp'' kommentarer for alvorlig.

Ha en fortsatt fin kveld :-)

Mvh

Amund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu