Mose på tre
Fint bildet tatt fra Fjelleveien...igjen! VIL GJERNE HA KONSTRUKTIV KRITIKK
Liker det grønne! Min fasinasjon ligger ved akkurat det grønne! føles mykt ut dette bildet!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-13 23:38:52
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 350d
  • 18-55mm linse
  • Blenderf/1.4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger454
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anne-Marit M.

Tror jeg ville hatt mer skarphet på den grønne mosen. Den hvite himmelen til høyre forstyrrer noe, tar bort noe av oppmerksomheten.
Avsluttet .

dette bildet var litt kjedelig i grunnen.. fargene er fine, ja, men som anne-marit sier tar den hvite himmelen bort oppmerksomheten..
Gerry F.

tenker der på å croppe hele venstre siden? eller bare gjøre bildet mørkere?
Peter M.

Først. De hvite utbrente partiene bidrar ikke, få dem vekk. For mye uskarp mose (ville brukt blender mellom 1.8 og 2.8 på denne typen ''naturabstrakte'' foto), så fjern gjerne litt i venstre billedkant også. Litt tam farge, mer kontrast kanskje. Liker nyanser av grønt, jeg liker grønt jeg også, enig med deg der. Og det er fint lys som treffer mosen enkelte steder. Likevel, motivet er jo akk så kjedelig, hehe, men jeg skal ikke si for mye, har et mosebilde i samlingen min jeg også :D bilde nr. 160196

mvh. Peter.
Gerry F.

takker for konstruktive kommentarer! Synes det er mye bedre med litt å sett fingrene i enn bare enstavelses kommentarer! Skulle ønske jeg kunne fått dratt opp dit igjen og tatt bildet fra samme treet,men mosen er ikke så grønn for tiden og så husker jeg heller ikke hvilket tre jeg tok bildet av... :) kan være enig med fokusen, siden avstanden var relativ nærmt, tok ikke fler bilder på flere avstander, himmelen skal jeg fjerne vekk,så får jeg se hvordan det blir...Mose er nok litt i kjedeligste graden,men synes også fargen er litt spennende og grønn!
Gerry F.

har lagt ut kuttet versjon nå,så kanksje det blir bedre...synes bildet ble litt ''renere'' fikk tonet ned det hvite i mosen!
Kristel S.

Mosen skal ikke undervurderes, og kalles for kjedelig! ;-) Alt kan gjøres spennende, og det er jo vi ønsker å forbedre oss i, ikke sant?
Jeg er enig i at det kunne vært mer dybdefokus. Men jeg synes du har sett godt her, det er jo et nydelig lys på mosen, så jeg håper prøver flere ganger på dette, og er sikker på at du kommer til å få bra resultat til slutt! Mykhet er jeg enig i at du har fått fram, og det kan du få fram ennå litt til av.
Gleder meg til å se mer :)

P.S.: Tusen takk for fin kommentar til meg!

Mvh Kristel.
Fred S.

Bortsett fra fargen er vel ikke dette all verden, men så er du jo fersk, da. Keep on, Gerry, moss doesn`t grow on a rolling stone. (Det var kanskje ikke så veldig konstruktivt av en som nettopp har bedt om å bli slaktet konstruktivt på bakgrunn av et innlegg du har skrevet, men akkurat mose er det ikke så lett å si noe konstruktivt om. )

vh fred
Mari W.

Mmmm, flott. Det er veldig mykt ja..:) Liker versjon 1 best, jeg da.
Gerry F.

mari: takker for en veldig lite konstruktiv kommentar :) er veldig for konstruktiv kritikk!

Anne-Grethe S.

Eg seier meg enig med Mari her. Versjon 1 synest eg er best. Den blir faktisk finare for kvar gang eg ser på den. Meir dybreskarphet eller ikkje, det er i alle fall fint slik det er.
Eg trudde ikkje eg skulle bli så fasinert av litt mose, men som sagt blir bildet berre bedre og bedre. Fin stemning.

Mvh
Anne-Grethe
Marcus B.

Stämningsfull bild med fint skärpedjup. Jag gillar V1 bäst.
Mvh
/Marcus
Gerry F.

Anne:
takker for det! holder på å jobbe med flere mosebilder! så jeg får se! har en ''foto-fetish'' for mose på trær o.l! Har prøvd og kombinere mose med rust også...for se hva jeg får ut av det!

MArcus: takker for kommentar! har du ingenting du synes jeg burde forbedre med bildet?

Eller har noen andre det???
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu