Asdølaa.
En allt før allminnelig bilde , men jeg vil vise att jeg har tatt slike bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Synes dette ble bra. Fint utsnitt med god dybdefølelse.
Ole Walter S.

Fint bilde, men øynene mine treeekkes til høyre og på de ''pinnene'' som ligger på land. De burde ha vært fjernet enten fysisk av fotografen eller kanskje digitalt som kanskje nå er mest aktuelt.
mvh/ows
Birna R.

Bildet som sådan er trivielt (slik autor antyder), men greit nok som dokumentasjon på at det var slik stedet så ut der og da. Og at han også tar slike bilder (jeg gjør det samme, jeg).

Derimot reagere jeg ganske kraftig på forslaget til OWS: det én tilskuer oppfatter som ''forstyrrende'', kan være viktig for en annen. Og hvem er i stand til å bedømme om dokumentarverdien av et bilde påvirkes - eller rent av ødelegges - ved slike ''inngrep''? At noe er lett å få til (her: digital redigering) er ikke det samme som å si at det skal brukes. De såkalte pinnene viser trolig 1 av to ting, (a) at det er bever her, eller (b) at elva frakter dødt trevirke i flom.

Fotografen påvirker nok ved valg av film, standpunkt, lyssetting og bildevinkel i landskapsbilder. La forskjønnelse ved å fjerne ting være forbeholdt et studioopptak. Der er det greit. Ikke i et landskapsopptak. Skal vi fjerne alle GSM-mastene som Telenor & Co. har strødd utover landet vårt, eller vise hvor heslige de er i landskapet? Jeg bare spør.
Ann F.

Helt OK bilde, likte farger og utsnitt.
Ut fra navnet og slik det ser ut, lurer jeg på om det er fra samme sted som mitt bilde nr. 8708 - Asdølajuvet i Lier/Tranby-traktene?
Hvis så er tilfelle, er det ikke bever der, det er ikke riktig terreng for det. Dødt trevirke er det derimot mye av, sikkert også i elva i flomtider.
Mvh Ann
Torbjørn V.

Pent bilde!

Syns at vi burde ta mer slike bilder!!!! Det er blitt så 'in' for tiden å kalle slike motiv for 'oppbrukt' og dermed antyde at man ikke burde ta slike bilder--kanskje vi rett og slett burde slutte å fotografere? Vann på lang lukkertid er flott!
Lars Olav T.

Helt enig med TV.
Lars-Anders M.

Tusen takk.
Ole Walter S.

BR, javel, kanskje er det bever som har lagt kvistene der, eller så har de blitt fraktet ned av elva. Men er det ikke fossen som er motivet, ikke kvistene? Jeg føler det ihvertfall sånn. Hvis det er for mye ''grums'' i et bilde så gjør vel sikkert du som meg, et forsøk i å fjerne det. Er bakgrunnen i et bilde forstyrrende kan man jo ta et nytt bilde og gjøre bakgrunnen dusere/uskarpere.
Mvh/ows
Ann F.

Ja, kanskje (ref. din kommentar på mitt bilde nr. 8708. Så kan vi plukke kvist i fellesskap.....
Mvh Ann
Lars-Anders M.

Jag liker mitt bilde som det er. Men man ler så lenge man lever!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu