Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Drømmen om Kuba

Kuba er drømmen for enhver fotograf. Bli med på en workshop til et land med sterke farger, åpne mennesker, sensualitet, et fantastisk landskap og sterke kulturelle røtter.
PRESSEMELDING:

Dette er en fotoworkshop som går til et av de mest fotogene landene som tenkes kan. Workshopen legger selvsagt turen innom Havanna, der det blir tid til å fotografere den vakre, gamle byen såvel som andre landemerker og ikke minst dagliglivet som det utspiller seg på gaten. Som med alt på Cuba, er Havanna en merkelig blanding av forfall, et intenst levesett, mettede farger, sensualitet, musikk og revolusjon.

Etter et par dager i Havanna, går turen videre til Trinidad, som er en av de vakreste byen i spansk kolonial stil på Cuba. Her bor vi rett på stranden like utenfor Trinidad, noe som gjør det enkelt å ta seg en dupp i det varme karibiske havet etter en lang dags fotografering. Trinidad er base for resten av workshopen.

Hovedfokuset under workshopen er for hver deltaker å utviklet sitt personlige fotografisk uttrykk. Hver dag blir det bildekritikk og gjennomgang av dagens fotografering, i tillegg til forelesninger. Dette er ikke et teknisk kurs, men workshopen handler helt om bildet.

De to erfarne og internasjonalt anerkjent fotografene Sven Creutzman og Otto von Münchow leder denne workshopen. De to har blant annet levert fotoreportasjer til magasiner som Stern, Focus, New Your Times og Geo.

For mer info: www.bluehourphotoworkshops.com
Otto von Münchow - Gatepassiar
Gatepassiar
Otto von Münchow
En typisk gatescene i Trinidad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu