Raftsundet
Her ser vi ca 2/3 av Raftsundet mot nordøst. Holmen her til venstre som nesten flyter sammen med fjellet skjuler den mere kjente Trollfjorden. Et populært sted for turistene å få med seg på sin tur til Lofoten. Hurtigruten tar derfor en avstikker til Trollfjorden nå sommerstid da den ellers går gjennom Raftsundet på sin tur langs kysten.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tone B.

Heisann Roger,

Ja her skulle jeg vært i sommer på dagstur med hurtigruten fra Risøyhavn til Svolvær, men sto over på grunn av heller dårlig vær. Så den turen er utsatt til en annen anledning, og bildet ditt er med å bidra til at det bare blir en utsettelse!
Flott med det varme sollyset som treffer berget på høyre side, og ellers varmt fint lys i resten av bildet. Fin komposisjon med linjen fra berget på høyre side som leder innover i bildet. Skyformasjonen og himmelen er også med å bidra positivt til den fine dybden du har fått frem. Når det gjelder utsnittet du har valgt er jeg litt usikker på bergnabben nederst i høyre hjørne. Lurer på om jeg ville kuttet noen cm like over den? Litt usikker her. Fint bilde fra nordnorsk natur! Det er jo ganske utrolig at hurtigruten passerer disse sundene!

Ha en fin fredagskveld!

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Dette likte eg!

Velkomponert med linjer og diagonaler og et flott lys i bildet, særlig i berget til høyre.
Eg vil gjerne beholde utsnittet slik det er, syns det var fin dybde og bra perspektiv i bildet.

Nydelig Lofoten-natur som du er flink til å formidle videre;-)

God helg!

Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei og takk for kommentarene, Tone og Inger Anne. Jeg skal prøve å fore deg med flott natur fra Lofoten Tone så dine reisemål blir staket ut år etter år :-). Kan anbefale deg en biltur langs sundet også. Herlig flott natur. Jeg var litt usikker selv Tone ang. bergnabben, men kom frem til at dette stemte bra. Har derfor et annet bilde jeg får legge ut neste gang med noen andre elementer i høyresiden.

En trivelig helg til dere

..Roger..
Bjorn F.

Hei. Har hatt et par turer med Hurtigruta gjennom Raftsundet, fikk lyst til å ta en tur igjenn når jeg fikk se dette vakre bildet.
Hilsen Bjørn.
Inger-Lise S.

Hei Roger! Et vakkert bilde fra Raftsundet! Vakre farger, nydelig lys og fin komposisjon:)

God helg

fra Inger-Lise
Vegard L.

Stemningsfullt bilde. Fin komp og flott med solen sollyset som faller inn fra venste. Virket litt mørkt på min skjerm. Testet shadow/highlight i PS men fikk litt støy i de mørke partiene. Vakker natur. God helg til deg også.
Mvh Vegard
Jonny E.

God dag Roger

For meg som e vokst opp i fjæra og no bor i innlandet e dette god medisin for savnet....klarter nesten og kjenne lukta.
Skyan gjør godt for bildet, det lille treet i forgrunnen e en god detalj.

Ikke for mørkt for meg og skjermen på min nye bærbare,
godt og se at denne skjermen e like lys som til min stasjonære.

Ha ei god helg

. JonnyE



Roger V.

Hei
Ja dette er medisin for sjela. Selv sitter jeg i Stocholm i skrivende stund og selv om man bor ved kysten skal man ikke langt unna för man savner kystlivet. Raftsundet er vakkert, noe du her presenterer på en utmerket måte.

Roger
Roger K.

Takker for nye tilbakemeldinger. Det er vel slik at det er noen ulike skjermer her på dotten og noe vi må leve med tror jeg.

..Roger..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu