Kvelden, også for.....
Den lå iallefall stille..
Utstyr
  • EOS1 N
  • Sigma EX 14mm HSM
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/22
  • Lukker15s
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • AnnetStativ, snorutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mats N.

...och blev del av en vacker bild!
Trude Jeanette A.

en vakker død...
Trude
Torbjørn V.

Stilig perspektiv! For tiden tar jeg en del bilder av såkalt ''roadkill'' og prøver å visualisere døden. Det er noe mystisk over døden som kanskje er litt vanskelig å fatte for oss mennesker--kanskje vi trenger å se bilder av mer døde dyr......og mennesker også? Ble kanskje litt filosofisk dette.

Et vakkert bilde som MN sier, men kanskje en mer brutal død en TJ vil ha det til?

:-)
Kinehw h.

Bildet er ''vakkert'' og komposisjonen er perfekt etter min mening! Skjønner ikke helt hva du mener med ''en vakker død'' Trude? Dette må jo være en jævlig måte å dø på?
Mvh
Steinar V.

Jeg tror jeg skjønner hva du mener, Trude - døden er neppe noen gang vakker i seg selv. Men som vi gjerne gjør med våre medmennesker som går bort, og som har stått oss nær: - vi gir døden en vakker ramme, vi tar frem det beste hos den døde, hos oss selv, blomster, sang, gode ord osv. Gjennom alt dette BEARBEIDER vi våre egne følelser! TV: det trenger ikke være mer filosofisk enn det.
Den døde fuglen er ikke noe vakkert syn, men Hans-Georg har så avgjort gitt den en vakker ramme. Tegningene i sanden - som er i stadig forandring (som livet selv), de utrolig vakre farvene, en perfekt komposisjon, skarhet i alle detaljer!
Gratulerer Hans-Georg!
Steinar V.

Torbjørn: - jeg uttrykte meg kanskje ikke riktig i forhold til din kommentar. Jeg forsøkte IKKE å ta bort mystikken omkring døden. Før eller siden må vi nok alle gjennom den vil jeg tro. Det jeg mente å si var at MÅTEN vi gjør det på gjør noe MED oss. :-)
Carsten A.

Slutter med til SV sine kommentarer - døden er ikke vakker, likevel er bildet nærmest poetisk - med fin teknikk.

Et lite poeng: Med kurveverktøyet i PS skulle det være mulig å få ørlite mer detaljer i forgrunnen.
MVH CA
Trude Jeanette A.

Jeg sier det selvfølgelig med ironi når jeg skriver en vakker død, men pg.a at du har skapt dette vakre bildet av en slik brutalitet fikk det tankene mine til å gå i den retningen, ren assosiasjon. Perfekt komposisjon, som jeg synes understreker det vakre i bildet.
Are S.

Enig med CA. Flott bilde, men jeg merker at jeg ''trenger'' litt flere detaljer i nedre billedkant. Som det er nå er bildet veldig topptungt, noe som vil bli bedre hvis du letter tonene i bunnen en smule. Hva døden gjelder, så ER den. No more and no less.
Hans- Georg S.

Takker for kommentarene, meningen bak bildet var faktisk å skape en idyllisk, rolig og ''vakker'' ramme rundt døden i det miljø denne fuglen oppholder seg mest.
Jens L.

Lyssettingen er kul,fuglen er død,Bildet vart bra.
Eivind A.

Selvføgelig kan døden være vakker, hva vet vi? Lytt til Mahlers 10. symfoni og bedøm selv... ;-)
Thorfinn B.

Litt gjenngrott i forgrunn, men nydelig bilde!!

thf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu