Avtrykk
Utsnitt av eget fotavtrykk
Utstyr
  • Canon Eos 50
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak EC
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger139
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten A.

Fotavtrykket er blitt til en ren abstraksjon med artige former, som inspirerer fantasien.

Fargen blir vel underordnet, men jeg synes ikke slikt supperødt var det beste valg, men som sagt ikke så vesentlig. Kunne gjerne hatt med avslutningen på ''klumpen'' til venstre og like gjerne vært litt mer sparsom med utsnittet til høyre.
MVH CA
Henning P.

Fotavtrykk? Jeg fatter inne hvordan du kunne få dette fra et fotavtrykk!
Ivar H.

Spennande utsnitt, mykje figurar å sjå. Elles er eg einig med CA i at du kunne ha flytta utsnittet litt. Og så skulle det kanskje vore vridd? Det ser ikkje så aller verst ut på høgkant. Elles sit eksponeringa som eit skudd, og biletet er behageleg å sjå på.
Thorfinn B.

Stort sett enig med de andre. Litt for rødt og skulle gjerne hatt hele klumpen til venstre og dermed mindre til høyre. Forøverig et behagelig bilde som setter fantasien i gang.
Åse G.

Artig idée - og et behagelig bilde. For meg er rosaskjæret greit, men dog litt unaturlig.
terje s.

CA – ”supperødt?” Tja hvilken farge har sand? Trist at jeg befant meg i feil sandtype – men det får rekke. Til venstre er det ikke mye lurt – så jeg prioriterte å ha litt luft på høyresiden.

HP – Et utsnitt av fotavtrykk (ene kanten). Hvis du er så lat som meg leter man etter motiv i de nærmeste omgivelser.

Ivar – sønn av nordlyset – takk, det gjorde seg mye bedre på høykant (til opplysning er bildet vridd fra før – men kom ikke på at høydeformat er vel så bra)

TB – Takk – håper tittelen ikke ble for åpenbar. Hadde lyst på ”sandmann” eller ”hode – nese – kne osv”.

Åse – Ikke si det til sanden – den vil nok bli lei seg. Uvant er vel ordet du kanskje leter etter?

Carsten A.

ts: Gjerne magenta, hvis det er mer presist. Her er etter min mening ikke poenget om du er kommet over et område med magenta sand (tvilsomt nok, men alt er mulig), men hvordan bildet ser ut. Jeg tok bildet inn i Photoshop, gikk til Hue/Saturation, valgte magenta, som jeg så dreide mot rødt. Gjør det samme, så får du se noe interessant.
MVH CA
terje s.

CA - Sand kan vel nesten ha hvilken som helst farge – avhengig av bergarter og innhold av jordtyper. Med fare for å gjøre meg dummere en jeg er – jeg så ikke spenningen? Men da jeg regner deg som veldig ordentlig – så det må være meg. Hvilket poeng gikk jeg glipp av? Jeg har ikke endret farge vesentlig.

Hvis du mener det samme om bilde nr. 4180 ,er jeg kanskje litt lurere.
Carsten A.

ts: Jeg har aldri trodd at du egentlig var en kameleon, så ditt utsagn ''Jeg har ikke endret farge vesentlig'', kjøper jeg usett.

Jeg mener å ha identifisert et klart magenta stikk. Dersom ''hue'' på magenta dreies mot rødt, blir sanden gulbrun, og det litt mørke feltet på høyre ''klump'' vises i kontrast som en slags desaturert blått. Personlig liker jeg den fargeskalaen som fremkommer på denne måten vesentlig bedre.
MVH CA
terje s.

Etter å ha hold pusten et par minutter klarte jeg å endre farge... og så mot magneta da gitt. Jeg tok poenget ditt – men jeg må innrømme at jeg ikke alltid tar meg tid til å endre fargene til det mer spennende – eller rotere bildet for den saks skyld. Men jeg skal gjøre et unntak for deg og Ivar... håper bare manipulasjons-mafiaen ikke dukker opp.

Ha en fortreffelig dag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu